Wie Ik Ben
Hoe het werkt
dapperbus
Reacties & fotos
contact
tarieven
Aanmelden
DapperHoe het werkt


Kennismaking

Heeft u zich aangemeld,dan maken we een afspraak voor een intake-gesprek waarin u mij kunt vertellen over het karakter van uw hond. Ik kom dan bij u thuis langs zodat de eerste kennismaking tussen mij en de hond in een vertrouwde omgeving zal plaatsvinden; de hond zal zo iets vertrouwd met mij raken in een ontspannen omgeving.

Als u na dit intake-gesprek er toe besluit om van de diensten van Dapper gebruik te maken, dan tekent u de algemene voorwaarden en, indien van toepassing, het sleutelcontract; dat is alles.Eerste wandeling

De eerste wandeling is belangrijk; er zal goed worden gekeken naar hoe uw hond reageert op mij en de groep. Zijn de hond en ik tevreden, dan is de aanmelding afgerond.
Ochtend- en middaggroep

Heeft u uw hond aangemeld, dan zal uw hond op de afgesproken dagen en tijden worden opgehaald en thuisgebracht met de speciaal daarvoor ingerichte bussen van Dapper.

Wilt u uw hond uitgerust aantreffen na het werk? De ochtend- en middaggroep bieden uitzicht op heerlijke hondenslaap na het uitlaten. Komt u laat thuis van werk? De middaggroep biedt uitkomst. Minder laat thuis? Kies de ochtendgroep. De ochtendgroep wordt vanaf 8:00 uur opgehaald, de middaggroep vanaf 13:00 uur.Gebied

Dapper haalt op in Amsterdam Oost. Dus ook in Ijburg etc. Door een klein ophaalgebied aan te houden, zit uw hond niet te lang in de bus.