Wie Ik Ben
Hoe het werkt
dapperbus
Reacties & fotos
contact
tarieven
Aanmelden
DapperHoe het werkt


Kennismaking

Heeft u zich aangemeld,dan maken we een afspraak voor een intake-gesprek waarin u mij kunt vertellen over het karakter van de hond. Ik kom dan bij u thuis langs zodat de eerste kennismaking tussen mij en de hond in een vertrouwde omgeving zal plaatsvinden; de hond zal zo iets vertrouwd met mij raken in een ontspannen omgeving.

Als u na dit intake-gesprek er toe besluit om van de diensten van Dapper gebruik te maken, dan tekent u de algemene voorwaarden en, indien van toepassing, het sleutelcontract; dat is alles.Eerste wandeling

De eerste wandeling is belangrijk; er zal goed worden gekeken naar hoe uw hond reageert op mij en de groep. Zijn de hond en ik tevreden, dan is de aanmelding afgerond.
Ochtend- en middaggroep

Heeft u uw hond aangemeld, dan zal uw hond op de afgesproken dagen en tijden worden opgehaald en thuisgebracht met de speciaal daarvoor ingerichte bus van Dapper. De ochtendgroep wordt vanaf 9:00 uur opgehaald, de middaggroep vanaf 13:00 uur.Gebied

Dapper haalt op in Amsterdam Oost, de Rivierenbuurt en rondom haar route naar het Diemerbos. Door een klein ophaalgebied aan te houden, zit uw hond niet te lang in de bus.